Få et godt tilbud på dit skilteprojekt! Klik her

Facadeskilte og vingeskilte

Ingen opgave er for stor eller for lille. Når det kommer til facadeskilte og vingeskilte, har vi mulighed for at tilbyde en bred vifte af varianter. Det gælder både skiltekassetter, lyskasser, duglyskasser, facadebånd, vægskilte, nedhængte skilte, vingeskilte og tagskilte. Alle facadeskilte og vingeskilte fås med eller uden LED-lys.

Vi optimerer og investerer konstant i vores produktionsfaciliteter og udvikling hele tiden vores medarbejder så de er fagligt opdateret. I forlængelse af dette tager vi udgangspunkt i den nyeste teknologi inden for lakering. Alle slags skilte, inklusive facadeskilte og vingeskilte, kan vi lakere med både pulver- og vådlakering in house. Vi tilbyder også lysskilte med udfræsning i fronter kombineret med bagvedliggende akryl eller udstiksakryl.

En kombination af teknisk kunnen og erfaring

Hos Dania Signs har vi over årene oparbejdet vores faglige styrker og kompetencer. Vores mere end 60 engagerede medarbejdere har stor faglig og teoretisk viden om det tekniske håndværk. Dog er det især på baggrund af vores mange års erfaringer, at vi i dag kan kalde os eksperter inden for produktion af skilte i alle varianter. Med vores viden om produktion af skilte og montageformer går vi meget gerne i dialog med dig om dit næste projekt. Rådgivning er en vigtig del af vores daglige arbejde. Vi er klar til at tage os af dit næste projekt med facadeskilt eller vingeskilt.

Måske sidder du med specielle ønsker eller særlige spørgsmål til os vedrørende et projekt. Vi garanterer, at vi kender til markedets muligheder og begrænsninger. Ikke mindst kan vi finde specifikke løsninger på både abstrakte og konkrete problemer. Facadeskilte og vingeskilte er ingen undtagelse.

DKK Dansk krone
EUR Euro

Nyheder

Tilmeld vores nyhedsbrev