Få et godt tilbud på dit skilteprojekt! Klik her

Facadebogstaver – Logo og bogstaver med eller uden LED

Vi har mange års erfaring inden for udvikling og produktion af skilte, og tilbyder alle typer af facadebogstaver og logoer med og uden LED-lys. Størrelsen på facadebogstaverne eller logoer har ingen betydning. Vi tager opgaver af ethvert omfang, store som små, lige alvorligt og går til opgaven med fokus på det gode håndværk. Vi udvikler og producerer i henhold til dine ønsker, individuelle eller specielle opgaver – vi finder altid en løsning.

Vi tilbyder mange varianter af facadebogstaver med LED-lys, som eksempelvis frontlys eller bagudvendt lys (også kaldet coruna lys). Desuden har vi alt derimellem. Har du behov for montage kan vi også hjælpe.

Vi investerer løbende i ny teknologi for hele tiden at kunne tilbyde kvalitetsprodukter til gode priser. Vores lakering foregår in house af både våd- og pulverlakering og altid i den ønskede farve.

Facadebogstaver og logoer til både indendørs og udendørs anvendelse

Facadebogstaver og logoer har forskellige krav til udførelsen afhængig af deres placering og funktion. Vi leverer skilte til både indendørs, udendørs og digital, visuel kommunikation. Vores facadebogstaver og logoer tilbydes i forskellige materialer som aluminium, akryl, corten stål, rustfrit stål og metallegeringer i rustfrit stål, messing, guld eller kobber.

Vi har eksempelvis følgende modeller: P00, P01, P3, P4, P5, P6, P8, P10, P11, P12, P13 og nogle bestemte varianter, som du kan se her. Tag et kig og bliv inspireret, ikke mindst af de mange eksempler på tilfredse kunder.

Kontakt os blot såfremt du har ønsker eller spørgsmål til vores produktion af facadebogstaver med eller uden LED-lys.

DKK Dansk krone
EUR Euro

Nyheder

Tilmeld vores nyhedsbrev