Smukt, fleksibelt og miljøvenligt skiltesystem til din grønne profil

BAMBUS NORDIC har med sin struktur i overfladen et levende og organisk udtryk. Selve magnetlåsebeslaget er fremstillet i aluminium – et særdeles slidstærkt materiale der er 100% genanvendeligt. Beslaget giver samtidig skiltet en svævende lethed, da det trækkes 10 mm ud fra væggen.

Sortiment

Køb skiltene præcis
når det passer dig.

Æstetisk, smukt og fleksibelt skiltesystem

BAMBUS NORDIC er et eksklusivt skiltesystem med et unikt patenteret montagesystem udviklet i Danmark af Dania Signs. Skiltesystemet er oplagt i brancher som hotel, konference, administration, uddannelsesinstitutioner, omsorgssektoren og hospitaler.

BAMBUS NORDIC er et slidstærkt og vedligeholdelsesfrit system, der med det patenterede beslag og nem udskiftning af paperflex imødekommer behovet for fleksibilitet. Fronten på vores paperflex er fremstillet i 4 mm glasakryl, som er 100% genanvendeligt.

Det kræver ingen værktøj at udskifte papir – vi har gjort det nemt så du uden videre kan tage papiret ud og indsætte nyt. Det sparer tid og irritation i en travl hverdag. BAMBUS NORDIC er nem at vedligeholde. Tør let af med en fugtig klud – evt. dyppet i sæbevand. Tør efter med en tør klud. Simpelt, let og billigt!

Patenteret beslag
Det unikke og patenterede magnetlåsesystem er en naturlig del af BAMBUS NORDIC. Se beslaget her

DS Mag

Vægbeslag med et
utal af muligheder.

Du bidrager til at mindske CO2- udledningen, når du vælger bambus

Fakta om bambus – et bæredygtigt materiale

Udover at være et super lækkert materiale af høj kvalitet, er bambus også et at de mest bæredygtige materialer at producere og udvinde.

Bambus er bedst i verden til at optage CO2 og producere ilt. Faktisk absorberer bambus 5 gange mere CO2 end almindelige træer, og er dermed CO2-neutral fra spire til nedbrydning

Bambus kan desuden gro uden brug af pesticider og kunstig gødning, ligesom kunstig vanding ikke er nødvendig, det bidrager til et sundt økosystem.

Bambus er slidstærkt med en overflade, som overgår langt de fleste træsorter, når det kommer til hårdhed og styrke. Det er for eksempel hårdere og mere slidstærkt end bøg, eg og ask. Det betyder lang levetid.

Bambus er superhurtig, efter blot 3-4 år er højden omkring 30 meter!
Plantens rodnet bevares ved høst, og den sætter selv nye skud med det samme, det betyder, at den hurtigt er klar til høst igen til sammenligning er fyrretræet 80 år om at blive høstklar i en højde af omtrent 30 meter.

Søg efter en vare her